Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nem, semmit nem csináltam vele. Monitor tisztító spray-el szoktam ilyen puha ronggyal törölgetni, de az is már vagy 2-3 hete volt utoljára. Erre meg a napokban figyeltem le. Amúgy igen az ujjlenyomat formát én is néztem, de közelről nem olyan, inkább buborékos. Nem volt semmi baja nem mozgattam, itt volt az asztalon. Lanra is dobozba habszivacs között viszem. Szóval kizárt hogy nekiütődjön bárminek is, főleg hogy a káva környékén van, ami mélyebben van mint maga a káva. Próbáltam nyomkodni körülötte, máshol. Teljesen máshogy reagál arra. Ez valami "mélyebb" dolog. Tehát nem ilyen felszíni.