Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
donoki #50167 Hali!
Olyan problémám van, hogy egy csomószor CRC hibát ír ki, amikor össze akarok illeszteni egy fájlt, meg egy csomó játék telepítésénél ki kell hagyni fájlokat, mert nem akarja felrakni...
Először azt hittem, hogy a vinyó az, ed két fél vinyó van a gépemben, van egy SATA-s meg egy IDE-s, mind2re felpróbáltam telepíteni, aztán kihúztam az egyiket, aztán a másikat, de úgy is szórakozik, szóval más baja lesz.. tesóm gépén meg simán megcsinálja ezeket...
Most kiszedtem a ramokat, megpróbálgattam egyenként, de semmi sem változott, mind2 ramom szektor hibás, lehet ez a baj, de nem tudom, a 2gigából (2048mega), 1750et ismer fel a többi mind rossz szektoros, vagy mi...
Konfigom:
alaplap: MSI DKA790GX PLATINUM
proci: AMD Athlon x2 6000+
vga: ATI HD 4870 512mb
ram: 2x1GB Samsung (noname..) ebből ugye 1750mega van..
vinyó: Samsung 500gigás meg egy 120as
Előre is köszi a helpet!