Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blackrav3n
    Üdv!

Van egy acer travelmate laptopom, ami lassan egy hónapja le lett öntve kólával. Másnap mikor bekapcsoltam, nem volt a képernyőnek háttérvilágítása. Pár napig még néha visszajött és minden gond nélkül működött, a következő hétvégén végig volt a képernyőnek saját világítása, de aztán csak elment újból, és azóta csak nagyon ritkán jön vissza néhány másodpercre. Már nagyjából, kitörölgettem a belsejét, de nemigazán mertem az apróbb alkatrészeket piszkálni. A háttérvilágításon kívül minden működik rendesen, a gép külső monitorról megy. Az lcdvel vagy az alaplappal lehet a gond? Ha az alaplap hibás akkor lehet javítani vagy az egészet cserélni kell? Vagy nincs valami amit még érdemes lenne itthon megpróbálni?