Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
baca01 #44618 Sziasztok!
A páromnak van egy Fujitsu Siemens Amilo Li1705 típusú laptopja Celeron M520 1,6Ghz processzorral, 512MB DDR2 Samsung Rammal, VIA Chrome9 HC IGP video vezérlővel, és egy 80GB whinchesterrel.
Elég lassúcska kis gépezet, de amire neki kell arra pont elég.
Az én Eee Pc 1000H gépemből kivettem az 1gigás 667Mhz DDR2 Apacer ramot, mivel bővítettem 2giga Geil-el, és arra gondoltam hogy ezt az 1gigát beleoperálom a FUSI-ba az 512 helyett.
A műtét sikeres volt, de az 1GB helyett csak 768MB-ot lát a gép a Windowsban és a BIOS-ban egyaránt. (BIOS-t frissítettem a legújabb verzióra).
Kérdésem hogy a VIA integrált videovezérlője csíp le a ramból 256MB-ot és ezért ír ki a gép mindenhol 768MB-ot, vagy mindössze ennyit kezel a gép?
Előre is köszi.