Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ezen a gépen lett konfigurálva a net, márha kellett rajta valamit konfigurálni, mert kábel netnél olyat hallottam, hogy csak "bedugod, és van net". Azért nem tudom, mert nem voltam itthon mikor bekötötték netet. Anyum volt itthon, ő meg csak annyit tud, hogy "valamit nyomkodtak a gépen". :P
A papírokon van amúgy egy MAC cím, ez nem tudom egyenlő-e a MacAddres címmel. Szóval csak ezt kell majd bemásolnom valahova és kész? Aztán azután is resetelnem kell a routert? Mert az már megtörtént már az elején.
Amúgy Jászapátin lakom. Mert ez a PR net ez nem dicsekvésre méltó? Vagy inkább ellenkezőleg? Csak mert az biztos, hogy sokkal jobb ez a 1,5 megás PR, mint az 1 megás ADSL-em. Pl feltöltése 3x gyorsabb.