Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
én nem látom értelmét és külső HDD-n vannak a fontos cuccok és csak akkor dugom a gépre mikor kell... amúgy meg 160as fos van a gépbe amin semmi hasznos dolog nincs és olyan sincs ami pótolhatatlan :D mindössze telepített játékok vannak (ami szemétnek számít) az összes többi film/zene/képek/játék "telepítők"/egyebek ezek mind külső HDD-n vannak :D
és nem 1 nagy dolog mindösszesen 15 perc... "rányomok hogy ghost" teszek veszek 15 percig és már kész is van... 15 perc alatt nem tom 700 gigát hogy fésül át 1 szar program... mondjuk nem tudom lehet igazad van... az is lehet hogy képes 15 perc alatt de akkor is én 1xrűbb nek látom a 15 perces ghostot...