Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kisjimy
    Sziasztok!

Egy komoly gondom akadt a számítógépemmel! Eddig szinte minden problémát tudtam orvosolni de ennél elakadtam! A gép hardverspecifikáció az aláírásomban olvasható! A probléma definiálása:
    Bekapcsoláskor (hideg indítás) felpörög minden ahogy kell, azonban a szokásos 1db csippanás elmarad és nem kapok képet! A monitor led-e zölden villog! Ezt azóta csinálja amióta a ramokat ellenőriztem fizikailag hogy mindegyik modul jók-e! A ramok azonos márkájúak, azonos FSB! Egyedüli különbség hogy dual channelbe lévő modulok kétoldalúak, a másik 2 modul nem! Működésükkel nem volt eddig gond! Mivel nem kapok képet gondoltam vga kártya hiba! Kiszedtem megtisztítottam ventije jó, biztonság kedvéért ellenőriztettem hogy garis-e! Az! Kábeleket megmozgattam nem ad képet. VGA-t megmozgattam nem ad képet! Ami gyanus hogy kiszedtem a ramokat! Egyesével megint ellenőriztem nem kapok képet! Visszatettem az összeset és beindult! Na mondom ez érdekes! Használtam a gépet fél óráig. telepíteni akartam win-t. Betettem a cd-t boot, karakteres felületen kernel és driver fájlok betöltése közben megáll a gép! Mondom mi ez! Kényszer rávitt hogy restart computer! Erre megint mi van? Nem kapok képet! Nem értem!

A másik probléma az, hogy amint hardver változás történik a BIOS mindig rinyál hogy overclocking failed plz re-configure setup! Ekkor a cpu-mat felismeri ugyan de 2.4ghz órajelünek! Restart-ot követően rendesen megy! Ezt sem tudom miért van!

Tipp! Ötlet? Miért nem kapok képet? Köszönöm előre is