Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
donoki #43375 Hali!
Lenne egy problémám:
Pár napja vettem egy alaplapot ami MSI DKA790GX PLATINUM névre hallgat.
Egy-két napig tesztelgettem, minden jó volt, aztán mentem volna játszani, minden jó, fps is jó, de aztán észre veszem, hogy meg akad a kép állandóan egy bizonyos ponton a pályán (pl Call of Duty 2-be, multiplayer-be ha egy adott helyen vagyok), próbálgattam másik pályát ott is be akad...
Mondom feltelepítek valami másik játékot, hát Cod4-el kezdtem, eredmény: Ez is akad. Felraktam aztán a Serious Sam2-t, az is beakad itt-ott.
A videokarim se régen vettem, téliszünet előtt pont!
Akkor még másik lapom volt: MSI K9NU NEO-V,
ÉS AZ A VICC, hogy azzal minden jó volt, csak az fps-em volt szar...
Megkérdeztünk ezt-azt, azt mondták az alaplap ősrégi, nah vettünk egyet.. hát ezzel meg játékokba akad...
De ezt nem értem, akkor 3dmark-ba miért nem akad? pedig ott egy kicsit jobban meggyepálja a gépet mint egy cod2 féle game...
a gép configomat az aláírásomba találjátok..
Szerintem kevés a RAM vagy mi?:/
De csak alaplapot cseréltünk, amiért akadna...
De az előző lappal a procit nem is lehetett tuningolni, ezzel meg kb 300-400Mhz-t huztam feljebb tesztből, azt minden kafa...
Nah help pliz :o