Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tommyqa #43124 Sziasztok!
Van egy Intel E6550 core 2 duo processzorom. Ennek eredetileg 2x 2,33 Ghz-en kellene futnia, ha jól tudom. Ehhez képest csak 931 Mhz fut. Ha a BIOS-ban feljebb húzom, akkor kb 1 órányi futás után lefagy a gép. De pl ha dvd-t írok, akkor még hamarabb is. Mást nem próbáltam, mert visszaállítottam. Több helyen olvastam, hogy van akinek 3 gigáig sikerült húznia, és még úgy is stabilan működött. Nekem elég lenne, ha a gyári teljesítményét tudná. Egyébként nem melegszik nagyon, azt néztem. A gépem: Asrock alaplap, 2x 1 GB 800 Mhz Kingston RAM, Gainward GF 7300 GT 256 mb videókari, E6550 proci.
Így most nagyon lassú a gépem, már a windows betöltésekor is, meg bármit indítok el, többet kell rá várni, mint az reális lenne. Pl: a firefox is kb 10 másodperc mire betölt, húgom sokkal gyengébb gépén kb 2-3 másodperc és már be is töltött.
Tudna valaki ebben segíteni? Mit tegyek?
Előre is köszönöm!