Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Lenne egy kis problámám. Ma jött meg az új gép, darabokban, itthon kellet összerakjam.
Namost miután jó pár óra alatt mindent beleraktam, bekötöttem, stb bekapcsolás után elindul minden (ventilátorok, hdd, dvd mind szól), de kép nem jön be. Átnéztem már mindent ami csak eszembe jutott, kipróbáltam más monitorral, más vid. karival, 1RAM-al, 2-vel 4-el, de mindíg ugyan az történik. Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, nem vagyok profi gép összerakó, de az alaplap könyvéből csináltam mindent szóval nem értem mi lehet a baj...
A gép: Intel E8400, Asus P5QL alaplap, 4Gb Ram, Samsung 500Gb-s vinyó, Ati HD 4670, Nec DvD író, 420W-os táp.