Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
"A procim meg rendesen melegszik. Alapban amit a boltban raktak rá, azzal 65-70 fokos volt. Vettem rá másik hüttőt (ők ajánlották), azzal is 60 körül volt. Aztán 1 haver ajánlott másikat. Most 50 fokos alapban. játék közben felmegy 65 -re, de most így elvagyok vele."
A ház oldala fent van? Nézd meg az én konfigomat. Nem egy atomerőmű, de a csendességen van a lényeg. A ház oldalát levéve a leghangsoabb dolog benne messza a vinyó kattogása. Minden elnyom. Alap hűtővel a proci 40 fokos sincs. Gyakorlatilag szobahőmérsékletnél alig magasabb van a gépház környéknén. Valami nagy gebasz van ott. Vagy húzod a gépet? Minek?
---
"A másik a Táp volt. Először adtak 350W -ost. Az 1 nap alatt elszállt. Utána tettek bele 450W -ost, azzal majdnem 1 évig elvoltam, de inkább kicseréltem mielött valami baj lenne."
Nem tudom, hogy ki adott neked ilyen kis tápot, de én fejbeverném vele, ha már ilyen szart adott. Nekem az ősrégi AMD3400, 1 GB RAM, két vinyó, 1 DVD, és 6600GT kártya mellé kellett 350W...
---
"Legalább is én kifogtam. Többet nem is megyek oda!"
Ha pesti vagy akkor tudok mondani egy jó helyet. Soha semmi gond nem volt velük, egyáltalán nem drágák, jól megközelíthetőek és 3-5 év garit adnak szinte mindenre.