Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv.
Egy elég érdekes problémával találkoztam és szeretném kikérni a véleményeteket. Van egy USB2-es 16 gigás Kingston pendrive-om. Eddig klappolt vele minden 20k-val lehetett rá másolni. Most viszont egyáltalán még egy 5 megás file-t sem tudok rá felmásolni. A hiba az, hogy elkezdené másolni de a %-ék nullán áll. A pendrive-on meg a led villog, tehát úgy néz ki mintha dolgozna, de semmi. Aztán kis idő múlva megszakítja a kapcsolatot a pendrive-al.
Namármost a pendrive-ot kipróbáltam a laptopomon ott minden kóser a PD-vel. Az asztali gépre meg rádugtam egy másik PD-t és arra viszont szépen másolt a gépem. Egy haveromnak ugyan ilyen típusú pendrive-ja van és azzal is ezt csinálta.
Ja és lefele szépen tudok róla másolni.
Tehát szerintem valahol a windows-ban lehet a hiba, de ilyet újratelepítés nélkül hogy lehet javítani?