Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Adott egy 320 gigás SATA-s vinyó (Samsung HD321KJ)...
Bátyám anno felrakta az Undercover-t a gépemre, és azt mondta valamiért újraindult... utána pedig felhozta, hogy ismeretlen verziójú fájlok lettek írva rá egykét windows file-ra...
Nem tudom, utána mit csinált, de a Win betölt, és az asztal megjelenik, de se tálca, se semmi, sejobbkatt:(...
Ma próbáltam azt, hogy leformázom (két partíció eredetileg 40 giga és 280), de a telepítő vmiért egy 101 gigás partíciót látott... behoztam a helyreállító konzolt vagy mit, és ott megpróbáltam a format c: parancsot... gondolva, hogy akkor talán csak a 40 gigás partíciót törli...
Ezután szokásos telepítő pakolászás c-re, gép újraindul, és lemez olvasási hiba...:/
Bátyám gépe is általános kötetként ismeri fel...
Nemtudom mit csináljak, valami ötlet? Esetleg próbáljam meg valahogy az egészet formázni?:? Ha igen, azt hogy lehet?