Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Seth
    Sztok, volna egy kis problémám.
    Windows lekapcsoláskor(nem mindíg ,de 5-ből 2x tutira) kapok egy szép kis kék képernyőt, nem írtam fel pontosan a szöveget, de a pci.sys-szel van vmi gondja. Namost ezt azután kezdte el, hogy a régi Geforce6600-amat lecseréltem egy Ati HD3650-re.Ez volt kb 1 hónapja, amikor is a vga befingott,be sem kapcsolt a gép. Garanciában visszaküldtem, épp tegnap kaptam meg az újat és lám ugyanaz a hiba. Namost lehet hogy csak véletlen és nem ettől a pci.sys hibától ment tönkre az előző, de jobb az óvatosság. Szóval szerintetek mi lehet ez? Utánaolvastam és elvileg ez vmi windows hiba és a service pack 2-vel ezt javították, de nekem az van,szóval más a helyzet. Talán újra kéne telepítenem vagy nemtom. Szóval winXP-m van SP2-vel, Asus p5gd1 alaplap meg Sapphire HD3650 P4 3.2, ötleteket várok ^^