Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Nufy
    simán csak alaplapot, vagy procit nem tudsz úgy cserélni, hogy a másikat ne keljen cserélni, mivel mások a foglalatok sajnos. 8-(
    én mikor cseréltem a gépem, egy két magos rendszerre, akkor kellett vennem egy alaplaot, mivel a régi alaplapomba nem ment bele az új procim, mivel már más volt a foglalata. és mivel cseréltem alaplapot a régi ddr1-es memóriáim is kellett cserélni, mivel azok nem mentek bele az új alaplapba, és a videókarimmal is hasonló volt a helyzet, azt is cserélnem kellett, mivel olyant nem akartam venni amin agp és pcie van, mivel az az integrált videókártyás alaplapok szintjén van, tehát nem ajánlom senkinek. sajnos ha a táppal nem lesz jó, akkor komplet gépet kell cserélned, hogy működjön