Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nufy #41412 megnéztem nfs.exe 50%-osan húzza be a procim, tehát a két magból az egyiket 100%-osan. 8-(
nekem az alul írt konfigom teljes leterhelés alatt 250Watt-ot evett meg, kimértem teljesítménymérővel. mindenki szidja a codegent és a chifteket ajánlja illetve a NortQ-t biztos nagyon jók, de én a következőt tudom a codegenről mondani: előző gépembe egy 230 wattos, vagy 250wattos codegen volt, nem fagyott ki sose, nem volt kék halálja, egyszer kapott egy villámlásból egy kicsit. utánna használtam pár hónapig, szétszedtem kipucolni, meg ventillátort cserélni benne, és a nyáklapján kb 1,5-2cm-es fekete folt volt, kipucoltam, és én még utánna 1,5 évig használtam úgy-hogy semmi gond nem volt vele, aztán odaadtam a haveromnak, neki még mindig az van benne. leszámítva azt, hogy már kicsit hangos semmi baja nincs, tökéletesen működik neki már több mint 3 éve. a mostani 400, vagy 420wattosról se tudok semmi rosszat mondani, nekem egyenlőre bevált. igaz nem nagy márka de szerintem teljesen jó, célnak megfelel, igaz egy 4870 x2-est nem kötnék azért rá.