Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Nufy
    szerintem nem a táp a problémád, nekem csak egy 400-as codegen van, és teljesen jól működik. hanem az alaplapod, meg a procid eggyáltalán nem képes meghajtani ezt a videókarit.
    nekem az x2-es 6000+ ippen hogy kihajtja a 3870-es videókarimból a maxot, szeritnem neked a 2ghz-es celeronod egy gyengébb Asrock alaplapba esélytelen, hogy kihajtaná, vagy eggyáltalán meghajtaná azt a jó, és erős videókártyát. tanácsolom, hogy ne, vagy ne csak tápot vegyél hanem alaplapot, meg procit, ilyen videókartyának minimum a 2,6 core2duo, vagy egy x2 5400+-os proci kell egy jó alaplapba, pl.: az alaplap AMD-ve egy gigabit 790X-es chippel szerelt, vagy valami erős inteles alaplap. plusz legalább 2 giga memória is elférne ebbe a gépbe.
    összefoglalóan: vagy tedd vissza a 7600GT-s videókarid ami nagyon nagyon jó, vagy pedig cseréld le az alaplapod, meg a procid minden kép, esetleg még a tápod is
    Ha tanácsot szeretnél kérni mire lenne ajánlatos lecserélni, akkor nyugodtan írj priváton
    cső