Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
nah csak, hogyha bárkinek ilyen problémája adódna a jövőben... szóval mielőtt birizgáltam volna a kártyát "frissítettem a VGA BIOS-t. mint kiderült rossz verzióra, más kártya BIOS-át raktam fel... működött egyébként jól, aztán most vmiért elkezdte ezt csinálni... nade akkor találtam magamnak másikat, ami már egyezett a kártyán lévő matricával, azt ráraktam, erre még rosszabb lett, DOS módba elkezdte dollárjelekkel feltölteni a képernyőt... szerencsére tudtam a parancsot és még a legelső bios frissítés előtt lementett biost raktam fel... úgyhogy jótanács mindig készíts mentést a BIOS-ról frissítés előtt, akármiről is legyen szó... jhajh azért elvett pár órát a dolog, meg az idegesekdés is megrövidítette az életemet pár évvel.
most egyébként tökmás azonosítót ír ki a BIOS meg a matrica a kártyán, szóval nem értem hogy a fenébe működhet ez így... de működik