Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mathe #41217 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy túlmelegszik a chipset az alaplapon és e miatt fagy a gépem folyamatosan. A bios max 40-45 fokot ír a rendszer hőmérsékletnek, de én megmértem egy multiméterrel a chipseten lévő hűtőbordát, mert kézzel nézve is sütött...vagy 70-75 fokot mértem... most eldöntöttem a gépet, ráraktam a chipsetre a házban lévő hűtőventillátort, így most nem fagy... Ja és biztos hogy a túlmelegedéstől fagyott, nem egyéb cuccoktól, mert kipróbáltam úgy hogy winyót meg mindent lehúztam róla, és még úgy is a bioszban kifagytam.:S Meg mondom, most "jó" így ventillálva. A kérdésem az lenne, hogy az alaplapon kívül okozhatja e vajon más a chipset melegedését, mittomén, pl a processzor, a táp, vagy esetleg a vga, de azt nem hinném, mert akkor a képpel is lenne valami gond szerintem. Ja és a ram hiba is kizárva, mert 2 db van nekem benne, kipróbáltam egyenként, de úgy is melegedett... Át néztem az alaplapot, nem látok rajta semmi elváltozást... Valami ötlet??