Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nemrég vettem egy Sandisk Sansa Fuze 8 GB mp3 lejátszót, és egy eléggé furcsa problémám van vele... Egyébként nagyon király, mindenkinek ilyet ajánlanék, mert az iPodot szerintem simán veri, igaz, a tárkapacitás elég vékony, de nekem személy szerint elég a 8 GB. Szupergyors, szép, sok funkció, gördülékeny, álomszerű. De tényleg.
Na, a probléma a következő, igazából nem a lejátszó hibája, hanem inkább a gépemé, de nagyon érdekes. Más gépen már működött a fájlátvitel, aztán kipróbáltam a sajátomon is, és azt történik, hogy kb fél perccel azután, hogy csatlakoztatom USB-n keresztül a géphez a lejátszót, a gép kikapcsol! Persze nem normál shutdownnal, hanem egyszercsak mintha elmenne az áram.
Egyik ismerősöm tippje az volt, hogy a fájlrendszer felismerése közben egy végzetes kivétel történik, és az XP úgy van beállítva nálam, hogy ilyenkor ne mutassa a kék halált, hanem rögtön kapcsoljon ki szabálytalanul, húzza ki a konnektort. Azt mondta, hogy az USB-drivert kéne frissíteni, és akkor megjavul a dolog. Pont most frissítettem, de az átviteli sebesség lassúsága miatt eredetileg. Most majd ha hazaérek, akkor megpróbálom, de ha nem fog menni, akkor van egy szép feladványom a topik közönsége számára :-)
Hol lehet egyébként az XP-ben beállítani, hogy mi történjen? Én inkább megnézném azt a kék halált, hogy tényleg az-e a baj...