Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • DJviolin
    Sziasztok!

Adott egy Windowst tartalmazó 20 gigás vinyó, ami Masteren van, és adott egy 40 gigás új "Samsung SP0411N" vinyó, amelyet az ábra szerint Slave-re állítottam, de nem indult el a gép. Ezután levettem a jumpert, hogy a rendszer lőjje be magának, és működött is egy ideig, sikerült is le formattálnom NTFS fájlrendszerűre. Hanem egyszer csak lefagyott a gép. Semmi sem mozgott. Gép újraindít, és következő Windows indításnál már nem töltődött be a rendszer, hanem kiírta, hogy a valamilyen ntfs fájl nem tölthető be, javítsa ki a rendszert. Win telepítő cd berak, lefuttatom a javítást, semmi. Amikor a Windowsnak kellene betöltődnie, a rendszer újraindul. Végül lehúzom tejesen az új vinyót, elindítom a gépet, és mint látható, működik. Azonban én szeretném használni az új vinyümat is. :( Kérlek segítsetek!