Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Drakmort
    Hello!

Egy elég nagy problémám van egy új géppel. A pontos paramétereit most nem írom le, mert szerintem nem lényeges a gond szempontjából. Majd kéritek úgyis ha mégis kell. Tehát azt csinálja, hogy ha elindítok egy játékot akkor egy ideig működik és utána hirtelen újraindítja magát a gép. A kártya egy Asus EAH3870 X2. Az érdekes az, hogy csak akkor csinálja ezt ha egy játékot max vagy max-hoz közeli grafikai beállításokkal futtatok. Például a kártyához mellékelt Company of Heroes-nál is ez van. Ha leveszek kicsire mindent, akkor fut, ha maxra veszem a beállítást újraindítja magát. Pedig a gép meglehetősen erős, simán bírnia kellene a max beálításokat. Aztán próbáltam a The Witcher-rel is. Ott is ugyanez történik. Pedig az aztán igazán nem gépigényes játék. Próbáltam másik Nvidia gyártmányú kártyával és ugyanez történt. Megkérdeztem pár nagyokost és azt mondták, hogy talán amiatt van, mert XP alatt próbáltam és ezeknek a kártyáknak már Vista kellene a Direct X 10 miatt. A vicc az, hogy pl a Witcher nem is DX 10-es játék. Lehet, hogy aztán nem ettől függ nem vagyok nagy hardver szakértő. Ezért is kérdezem itt. Nektek mi a véleményetek erről? Mit kellene csinálni vele, hogy működjön?