Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
MrLATEX #38110 sziasztok kéne nekem egykis segítség mégpedig arról lenne szó h van egy gigabyte geforce 8500gt 512mb... videókarim megvan négyhónapja és most elkezdett baszakodni... eltorzul a kép ujraindul összekeverednek a színek átmegy 256 színbe tehát qrva szar:S:S:S gondolom ez a passzív hűtés miatt van vagy nemtom... tehát kérném a segítségeteket h mit tudnék tenni ilyenkor...gari sztem még van ugyh ha aztmondjátok érdeme visszavinni akkor viszem csak mondom írom hátha vmi apróság csak... de ha mégsem akkor az lenne a kérdésem h mit fognak tenni ha visszavioszem garival adnak másikat vagy kennek rá egy kis hűtőzsírt és mehetek is vagy mi? bocs h ilyen tudatlan vok:S csak bepöccentem emiatt:S nah tehát a valódi kérdés az mi a baj?:) légyszí segítsetek ha tudtok jah és ha rossz a topic akkor nagyon nagy sorry csak siettem mikor ezt írtam nehogy közben lefaggyon! tehát ha tuttok akkor légyszi help srácok! előre is kössz!