Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • SomaPécs
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Biostar P4M800-M7 alaplapom, integrált hangkártyával, de a mikrofont sehogy sem tudom megszólaltatni. Sem az alőlapi, sem a hátlapi csatlakozóval nem működik. Miután a szoftveres beállításokat végigpróbáltam, szétszedtem a gépet és azt láttam, hogy az előlapi csatlakozók nincsenek bekötve (ezzel nincs is gond mert az alaplap könyve azt írja, hogy egyszerre nem működik az előlap meg a hátlap), viszont a hátsó csatlakozóval működnie kéne, nem? Ugyanakkor a line out/in normálisan működik, illetve ha a hangkártyát 5.1-es módba váltom akkor a mic csatlakozó is működik mint center/subwoofer out...
    Az alaplap audio csatlakozóin meg van néhány jumper, de erről a könyv nem ír semmit, nemtom hogy ez lehet-e az ok:

Ha valakinek van esetleg valami ötlete, azt megköszönném!