Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Shaggy84 #36861 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám az utobbi napokba keletkezet és gyanitom mi lehet a gond de azért töletek is megkérdezném h mitől lehet az a jelenség h ha nem csinálok semmit meg ha játszom egy idő után csak úgy lekapcsolja a gépet de van olyan mikor csak a winfosba dolgozom h tovább bírja van mikor órákig tudok netezni tvzni stb... . Amire én gyanakszom az a proci.De a poén h azt hittem azért van ez mert nincs kitisztitva a gépem és másnap neki álltam kitakarítani ami jót is tett neki mert tényleg elég poros volt azt mint ha kicserélték volna minden faján ment a gondoltam újrendszerrel biztos megoldom még a hiba jelenségét is de nem, sajnos nem .Ezért kérnék töltek vmi választ.
Köszönöm