Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv!
Nem tudom ezt hová is írjam, de végülis lehet hogy hardveres a probléma. Az lenne a gondom hogy néha nagggggyon belassul a gépem - úgy értem hogy a processzor használat felmászik 100%-ra csak úgy Windows-ban is akár, és belassulnak a hangok, el kezd akadozni a kurzor mozgása, egy kis idő múlva minden visszatér a rendes kerékvágásba. Játékokban még rosszabb. Talán még az ősi Mario is be tudna akadni néha. Vegyük pl. a R6 Vegas 2-t. Gyönyörüen megy alacsonyabb beállításokkal, aztán a semmi közepén elkezd akadozni. Nincs 10 ellenfél előttem, sem egy fél dzsungel/pláza...egy folyosó/ egy WC max. és véletlenszerü időpontban beüt a lassulás... A Test Drive Unlimited-del pedig szintén semmi gondom nem volt régen, most ugyanaz van annál is. Ami feltünt még: a vinyó alig másol c-ről c-re 1,5 mega/sec-nél többel...bármit. Vírus nincs, spyware nincs, registry tisztítás rendszeresen van, töredezettségmentesítés dettó, Win-nek és gyorsítótárnak van hely bőven, memó/proci rezidens programok eltávolítva, az fut csak aminek nagyon szükséges, hardver hőmérsékletek normálisak. Ami tőlem tellett azt már azt hiszem megpróbáltam...csak a Win reinstall maradt ph34r.gif
Bármi ötlet/javaslat?
ui.: Máshol azt mondták hogy a vinyó PIO módban mehet nem Ultra DMA módban-.-' Azt hol lehet megnézni hogy milyen módban van? BIOS-ban nem láttam ilyeneket...