Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Skyline
    Help!
    Már lentebb írtam,csütörtökön szerváltam egy alaplapot, Gigabyte Ga M57Sli S4...Egy másik AM2-es alaplapból lettek átrakva a motyik bele,minden faszán működött ott..Itt viszont már windows telepítésnél is vagy 5ször kifagyott...Aztán Felment a windows,de menet közben is fagyogat (alapórajelen alapbeállításoknál is)...
    A fagyások olyanok mintha lagolás lenne,ha több dolgot csinálok egyszerre beakad a gép,5-10 perc után dolgozik tovább...
    A winchester pedig folyamatosan dolgozik,villog akármit állítgatok..
    Mindemellett frankón szuperál az alaplap,csak kehes valami...5let? Eddig 2 ember szerint az alaplapnak van valami baja,de gondoltam megkérdezem még1szer itt is...
    (a konfigomban leírt alaplapról van szó,alapórajelre rakva is csinálja a fesztivált,nem csak így:) )....