Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • HUNMemphis
    Sziasztok!
    Sajnos az én gépemmel is probléma van.Tövv problémám is lenne.
    Az első.:5 hónapja CoD4 MP egyszerűen elkezdett laggolni.Megnéztem és ne ma nettel nem is a kiszolgálóval van a baj.Én a modemre gyanakszom de nem nagyon merek ez ügyben lépni.Érdekes módon a TDU (az is online játék) nem laggol és nem is látnak laggolva.
    A második.:Mivel nekem tört az XP-m ezért állandóan kiírja nekem hogy "Hamisítás áldozatává vállhatok".Valaki a családból frissítette egyszer és azóta van az hogy ha játszok vagy netezek vagy akármit csinálok előugrik ez az ablak és kivág az asztalra.
    A harmadik.:Mostanság kezdett a Windows másodperceket kihagyni.Inkább úgy fogalmaznék hogy "szaggat".Maga a Windows.2 másodpercenként megáll minden.Vírust néztem és nem talált.(AVG)Ezt kábé 1 hete kezdte el csinálni.
    A negyedik problémám azaz lenne hogy Most vettem új CD olvasót mert a régi öreg volt már és gondok voltak vele.Egyszerűen nem olvasta be a CD-t.Legyen az játék vagy DVD semmit.
    Ilyenkor újraindítottam és megoldódott.Máig!!!
    Ha a sajátgépbe nézem hogy mi van akkor ezt írja nekem. "A windows nem tudja olvasni a lemezt.A lemez lehet hogy sérűlt vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a windows operációs rendszerrel."
    Tragédia....-_-"
    Utolsó emlitésre méltó dühítő jelenség a gépemnél azaz hogy fogja magát és leáll.Vagyis újraindúl.Bármit csinálok.Nincs időhöz kötve mert már mértem.Volt hogy 1 óra után.Egyszer 3 napig hibátlanúl működött.De most már párosúl a szaggatással és miután kiszaggatta magát újraindúl.

Kérlek titeket hogy segítsetek ha tudtok.Biztos jobban jártasok vagytok ezen a téren mint én.
    Jóészakát.