Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ioinme #36208 Üdv. Segítséget kérnék, mert eléggé rosz időpontban jelentkeztek a rossz dolgok nálam. Történt az, hogy leégett a gép tápja, mega videókártya (Geforce Fx 5200) és most hogy meg lett javítva vettem bele egy másik kártyát Geforce 6200 és nem tudom miért de mióta beleraktam, diőnként újraindul. Fogalmam sincs mitől és miért van, de gondoloma kártya miatt. Alaplapom Asus A7V8X-X, nem mai darab, de még birja. Mi lenne erre a problémára a megoldás? :S Bios update? Driver Update vagy mi. A drivert ma szedtem le a honlapról, meret a cd romom még nem megy, de nem hiszem hogy ez lenne a gond mert evileg újabb driver fann fenn a hivatalos holnapon. Aki tud segitsen előre is köszi.