Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MezgéFantom
    Hello mindenkinek!1,5 éve vettem egy Ati 9550es karit,Asrock p88V+ laplapot,Kingmax ramokat,250gigás Maxtor winyót,300Wos tápot házzal,Pioneer DöVöDö írót,Samsung 796 MB monitort.Kapásból megfőtt a gép a játékok közben(fekete képernyő),2 nap múlva Geforce 5500asra cseréltem az Atit.Írás közben is gyakran fagyott a gépem.A boltos okoskodott,h gyenge a fázis,sztárszerelővel külön bevezetettem a 230V-ot,műszerrel bemérettem.Semmi nem változott.Elvitte a boltos tesztelésre,elmondása szerint őnálla simán ment a gép(monitort nem vitte el).Elkezdtem befejleszteni,Geforce 7600Gt,majd ezután Shieftech 450es táp.Annyi változott,hogy írás közben már nem fagyott le..Azután Asrock AGP+PCI express-es alaplap+2200as dual core procival+2giga DDr2es ram egyszerre.Semmi kodek pack,csak Divx,és Xvid kodek a videókari cd-jéről driver+DirectX.Ugyan az a hiba,resetelnem kell.Hiába töltöttem le másik frissebb drivert,hiába húzom ki a netkábelt,netkártyát(Tp-link 2,4 gigaherz).Játék közben megáll a kép,és magas lepukkant pisztolyfúró hangot ad ki.Ami a régi gépemből maradt az a winyó,és a 7600Gt a monitorral.Most a Medal Airborn-nál el viszont újraindúl ha nyomkodom a gombokat!Ötleteket kérek!HELP MEEE emberek!!!!!