Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • xtimer
    sziasztok,lenne egy kérdésem próbáltam megfejteni de nem megy,remélem ti tudtok valami érdemleges választ adni.A lényeg:

Nem régen vettem egy 2,8as intel p4 HT-s procit,egy ASROCK P4i65G alaplapot és hozzá egy cooler master 1300ft-os hűtőt.A gond,hogy a processzor körül elég fura hangokat hallat a gép,serceg-cicceg nem tudom leírni szal szerintem elég rendellenes hangok.Ez bootolás közben jelentkezik,meg amikor többet dolgozik a gép egy kicsit.Szétszedtem utána,pörgettem kézzel a coolert,és nincsen hangja,szal nem a cooler ad ilyen hangokat.Egyébként még egy fura észrevétel,hogy 20-30 perc játék után belassul a játék,néha be-be szaggat,alig birok kilépni olyan lassú.Aztán eltelik egy kis idő és újra észhez tér.Ez mondjuk lehet hogy az 512RAM-nak tudható be,nem tudom :S légyszi segítsetek.