Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Így látatlanban elég nehéz bazz, 1x javítottunk olyan gépet, ahol bekapcsoltad és se kép se hang...
Kiszedtem a minden szart, csak a memcsi+proci+vga maradt meg a desztkán, most már elindult, de csak a biosig lehetett eljutni, minden létező cucc el volt állítva, rossz volt az ide kábel, a fő poén az volt hogy a tnt2-n nem volt hűtés, először erre gyanakondtam hogy az gajra ment, de nem! A chip felületén az írás olvashatatlan volt mert megolvadt!!! De a srác elhozta a leesett bordát, visszaoperáltam és láss csonát műxik!!!
Aztán win install, visza a hang, minden oké, vissza a pic mondem, nem akar menni...
Átteszem az én gépembe a modemet, láss csodát: se kép se hang...
A srác szerint 1ik pillanatról a másikra nem indult el a gép...
Szóval ha elhozod 5 ropi és megcsinálom maszekba, de szerintem haladj lélpésről lépésre, ha a tök csupasz konfiggal is fagy akkor vszínű télleg az alaplap lesz a hibás ha a memóriát már nézted...