Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hi All!
Nos nekem is lenne 1 problémám. Tegnap vettem 1 SAMSUNG SP1604n 160GB-os ATA 133-s winchestert. Fel akartam particionélni PQ MAGIC 8-assal és itt jöttek a gondok. Ha 1 partícióként hagyom az egészet akkor jó, viszont ha léterhozok rajta. ill pl. a teljesnek megváltoztatom a méretét, a müvelet elvégzése során hibát ,hibákat jelez ilyesmit, hogy keresztcsatolt kluszterek, meg valami error 110#, most legutoljára meg valami olyasmit, hogy EZ-Drivet talált de hibás, és el sem indítja a PQ Magic-et. Próbáltam DOS alól is, szintén a PQ Magic DOS-os verziójával de ugyan úgy hibát jelez. Mi lehet a gond, esetleg a PQ Magic nem tudná lekezelni a 160GB-os vinyót? Hogyan tudnám felpartícionálni.
Az válaszokat előre is köszönöm!