5.1-es hangfalrendszer házimozi támogatás dts dekóder és erősítő dvd lejátszót, Milyet? Hol? Mennyiért?
  • Hay #296
    Hi!
    Samsung HT-DS900, 125 e Ft-ért. Fél óra alatt összeraktam, yó volt az útmutató :-)))
    Van már valakinek tapasztalata erről a típusról?
    Mivel a szobánk nem túl nagy, ezért a 2 háttérsugárzót az ágy (ami teljesen a "falon" van)két oldalán egymás felé fordítottam ("kifelé", az oldalfalak felé talán jobb lenne, de az egyik fal "üres", a másikon meg könyvespolc van - gondolom nem ugyanúgy jönne vissza a falról a hang).
    Bekapcsolva a készüléket az ígértnél talán valamivel hangosabb a ventillátor, de nem zavaró (10-es hangerőtől észre sem lehet venni). 50-ig lehet nyomni egyébként a hangerőt, na ott még nem próbáltam, viszont egy-egy filmnél (akár DVD, akár HBO a tv-ről) néha feltolom 40-ig - aztán győzőm egy robajnál levenni...
    Hangfalak: Kimeneti teljesítmény : 600W(5x100W+100W)
    Első hangfalak : 2x100W
    Középsugárzó : 100W
    Hátsó hangfalak : 2x100W
    Mélysugárzó : 100W
    Aztán, hogy ezekből le is jön-e annyi, azt nem tudom. Eléggé vájt fülem van, nekem tisztának tűnik mind a filmeknél, mind zeneileg.
    Divx film lejátszásánál minden a kódoltságon múlik, na, abból nekem van mindenféle... Pechemre az egyik kedvenc filmemet (Ha eljön Joe Black) nem tudja lejátszani... A (divx)avi-t mondhatni tökéletesen kezeli.
    Samsung oldal:
    http://www.samsung.com/hu/products/homeaudio/homecinemas/ht_ds900.asp?page=Specifications