• Tompi
    Idefigyelj! A stilusodbol, es a faszozasbol egyertelmuen kiderul, hogy kettonk kozul melyik a fasz. En nem sertegettelek, hanem normalisan elmondtam a velemenyemet. Erre te amikor kifogysz az ervekbol, faszozni kezdesz. Kicsit szedd mar ossze magadat, es nojjel mar fel!
    Ha csak egy kicsit is kinyitnad a csipadat, akkor eszrevenned, hogy a vilagban a monopoliumban levo cegek ellen az emberek megprobalnak harcolni. Miert? Azert mert a monopoliumban levo cegek elpofatlanodnak, es azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak.
    Es csak remelni tudom, hogy egyszer sem logtal a BKV-n, vonaton, egyszer sem telefonaltal hamis MATAV kertyaval, es nincsen 1db illegalis mp3-ad sem, de meg a radiobol sem vettel fel semmit polimer kazettara. Nincsenek illegalis videokazettaid, es egyetlen konyvbol sem fenymasoltal eletedben 1 oldalt sem! Akkor nagyon fasz(a) gyerek lehetsz!
    Azt hiszed, hogy dongetem a mellemet, mert nem minden programom legalis? (igen, van legalis progim is!)Azt hiszed, hogy nem vasarolnam meg a windows-t ha annyiba kerulne, amennyit er? (Es ha a lakas+ csalad fenntartas utan maradna penzem.)
    Lehet, hogy neked anyuci meg apuci aladrakja a legalis szoftvereket. (a stilusodbol nem lehetsz tobb 16nal, ha meg igen, akkor sulyosan el vagy maradva!)
    Es meg mielott azt mondanad hasznaljak Linuxot, megjgyeznem, hogy kenytelen vagyok MS-t hasznalni, mert a programok 99%-a, ami a munkamhoz kell CSAK ezen a platformon fut! Ezert van ma monopol helyzetben a MS! Amint kijon 1 olyan Linux klon, amin lehet 100%-osan MS progikat futtatni ne hidd, hogy habozni fogok!