• tomcs
    1. lynx az 1 jo bongeszo csak nem "mindennapi" hasznalatra valo hanem hogy karakteres modban is hozza lehessen jutni INFORMACIOKHOZ. mellesleg marhara sajnalom pl azt is hogy a gopher kezd kihalni... tudjatok mi az a gopher? :]

mellesleg flash. megneztem meg valamikor regebben, csinaltam vele kis izg-mozgo kockakat meg falbonto jatekot mert erdekelt hogy hogy is van, de grafikai erzekem meg mindig semmi szoval megalltam ezen a szinten. termeszetesen tudnek en is mondani par peldat ahol ez az egesz hasznos, de sokkal tobbet amikor kifejezetten idegesito es folosleges. ez a flash-menu dolog szvsz 1 mulo divathulyeseg, olyan mint par eve a frame volt, minden kozepsulis kiscsako honlapjan legalabb 50 volt belole mostanra meg alig talalni csak ahova tenyleg kell. te6 az esetek tulnyomo tobbsegeben semmi hasznos tobblet nem jon ki az alkalmazasabol _az en esetemben_ mert nem nezegetek olyan oldalakat ahol szerintem is lenne letjogosultsaga (pl terkepek, tervrajz-szerusegek, browser-jatekok, szal amikor en flash-el talalkozok az eddig 90%ban reklamcsik volt) szoval hadd dontsem mar el hogy kell-e nekem. buglistaja meg msie-nek es mozillanak egyarant nem rovid, es mindketton folyamatosan dolgoznak. nekem a mozilla jott be szinten leirtam mar parszor hogy miert :]
    mellesleg elinditottam 1 msie-t mert azert xp-ben benne van es behoztam ezt a ket lapot amit ajanlottatok, kb fel perc mulva mar volt vagy 5 ablak. ahogy latom mindketto "szorakoztato kategoria" gondolom en van onlajn radio meg minden de ha egyszer sose nezek ilyeneket...

ez a css2, dhtml dolog tenyleg fogalmam sincs micsoda, orulnek ha mondanal rola ezt-azt, meg hogy ie mit csinal jol amit mozilla nem, hol talalok ilyet, stb