• azazel
    Lehet, hogy a Voodoo kicsit drágább a többi kártyánál, de adott konfiggal megéri. Egy Voodoo3 300-as celeron(A)-val még most is alkalmas játékra, persze nem full detail-en. Pl:MOHAA

Én régen a 400-as cerkához vettem ViperII-őt, és hát azt hittem valami baj van a kártyával, gyári hibás, vagy ilyesmi, mert a gépen nem lehetett játszani. Kellett ramot vennem akkor még 20ezerért, kellett procit vennem nemtudom mennyiért, de drága volt. Utólag nézve jobban jártam volna, ha maradok még kicsit a Voodoo2-nél, később meg veszek egy GeForce-ot, de most már mindegy.
    A lényeg az, hogy egy ViperII a hozzá illő hardverkörnyezettel jóval drágábbra jön ki, mint egy Voodoo-s konfig. Jobb a képminőség, de annyival nem mint ahogy azt te írod, és szerintem annyit az nem is ér meg. A Voodoo 4-5 -ről nem tudok semmi érdemit nyilatkozni, mert olyanokat nem is láttam. De valszeg már szebb képet adnak, mert bennük is van Texture Compression, ami miatt a ViperII szép képet ad.
    Egyébként az újabb kártyákon -Radeon9700, GeForceFX- is van már külön tápkábel, ami szerintem arra kell, hogy a stabilitás érdekében ne kelljen 500W-os tápot venned 20e Ft-ért, hanem elég, ha bedugod azt a szar kábelt a konnektorba, vagy alaplapba, nem tudom. Számomra ez nem zavaró.