Mivel kell AVI-t SVCD-be nyomni?
-
Hi all!
Úgy néz ki sikerül karácsonyra egy házimozira beruházni és ennek örömére szeretnék is egy-két divx-es xvid-es stb. AVI-mból SVCD csinálni.
Előtte azonban a feliratot kellene ugye felrakni a filmre mivel azt sajna tudtommal nem tudja az asztali DVD külön rárakni.Szóval ...neki is láttam Virtualdubbal egy subtitler plugin segítségével,ami után jött is az elő bibi.Arról van szó, hogy amikor megadtam az AVI-t és az SSA feliratot ,arra kért hogy tömörítsem is mert túl nagy lesz.Ez nekem azért nem tetszik mert nem szívesen állok neki tömörítgetni ha már valami profi gyerek azt megcsinálta eredetileg szuperul.
Szóval nincs valami módszer arra ,hogy ne nekem kelljen megadni ilyenkor a tömörítés részleteit hanem használlja azokkal a beállításokkal ahogy az eredeti AVI volt?
Na de ez ugye csak az előkészület ahhoz hogy az AVI-ból SVCD-t csináljunk.De tegyük fel hogy ez megvan.Milyen módszert,progit tudtok ajánlani a konvertáláshoz?Meg lehet csinálni egyébként AC3-mal is az SVCD-t?Mert ha igen lécci abban is segítsetek.
Előre is köszönöm mindenkinek!