Asus P4S333 probléma
  • Joey
    Na hali all megint én vagyok! Szal a gond kisebb nagyon megszakításokkal jelenleg is fennáll..Elvittem szervizbe a memoriám, bevizsgáltatni, azt hittem az a baj. namost ők meg is nézték de az 100% ig frankon működött..Legutobb már a fene se tudja milyen driverek tettem fel az alaplaphoz, de nem fagyott ki! úgy örültem neki mint majom a farkának, de formattálás után a hiba folyamatosan fenn áll, méghozzá oylan hogy mgé ilyent nem is láttam: Szal a játék az áll, semmi sem mozog, semmi billentyűparancsra nem reagál ( a kép áll). A hang azonban megy alatta, majd kb 5-10 mp után elkezdi ismételgetni, aztán újra továbbszól a hang és a kép is ugrik egyet. Aztán mind2 megáll és jön a reset..Gond milehet? én nemtudom, de nagyon fontolom hogy eladom ezt az alaplapot, még egy rosszabbal is jobban járok mint ezzel pöcsölni. Vmi driver talán hiányzik? az öide, agp és lan sis driverek is telepítve vannak, a vid kártya driver is frissitve van, mijöhet még? ( az alaplapi hangkártyát használom, dehát minek rakják bele ha ettől kifagy???!) Vki segítsen! közönöm