Melyik a legjobb op rendszer egy kimondottan játék gépre. Tehát melyik oprendszeren futnak legjobban-leggyorsabban a játékok?????
  • A-Tom
    Memphis forever!
    Nálam a mai napig a Win98 viszi a pálmát, bár már nagyon sokmindent kell rátelepíteni. WindowsXP jó lenne, csak gép kéne alá. 98SE fagyos, Me-vel sokat szemeztem, de nem jobb annyival, amennyivel visszafogja a gépem. Most 2000-rel akarok próbálkozni, hátha

Egyébként nemtudom mér a Q3A-val kell tesztelni. Igaz hogy az az elterjedt, de ez olyan, mintha megnézném hogy 2GHz-en hogy fut a passziánsz...

Egyébként szerintem nem attól lesz jó egy oprendszer, hogy telepakolják minden szarral... MúviMéker :-) Nekem a WinXP-ben csak a kezelőfelület HASZNOS újdonságai tetszenek, mint például a legutóbb futtatott programok a start menüben, ikonok rejtése, összevonása, auto ikonrendezés. Persze sok a felesleges dolog itt is: HTML háttér mappákban, ActiveDesktop, ikonok csoportosítása, skinek... szerintem nem erről szól egy oprendszer, hogy most milyen szép skine van.
    A Linux meg sose fogja utolérni a Windowst, amíg egy komplett szakértőgárda kell a feltelepítéséhez (Debian Woody), és a legegyszerűbb program konfig fájlja egy kisebb programozási nyelv...

Egyébként engem nem érdekel mennyibe kerül egy Windows, mert amíg nem 100% megbízható rendszer, addig jó lesz a warezos is