Nem GTA3 hanem GT3
-
na megvolt a mai adag
Ma a TEST COURSE-on teszteltem...Suzuki Escudo Pike's Peak-kel. 1700 lóerőre volt felsegítve. A végsebesség 436km/h körül volt.Ment rendesen:)
Aztán a tuning nélkülivel mentem egy versenyt, de SIM-re lőve.Nem nagyon mentem versenyben ezen a pályan ekkora tempóval. Az ellenfelek GT autók voltak: Toyota, Panoz, Mazda, NSX stb. 330km/h tempóval ment a mezőny nekem kb 336km/h lehetett a végsebességem. Egyik kanyarban elnéztem és felkenődtem a falra, elég sokat veszítettem mert meg is pördültem...
Háromnegyed kör alatt sikerült behozni a mezőnyt , amelyben egymást előzgették. Éppen mögéjük értem amikor lelassult a verdám...már 330 körül voltam kb tőlük 5-10m-re talán..a sebesség 323-ra lassult...de még közeledtem tovább...teljesen közel megint gyorsabban gyorsult..annyira hogy hátulról belementem az egyikbe. Kipróbáltam újra a jelenséget mert nem értettem...azthittem hogy az autó szabályoz vissza mert nincs több szufla benne és megint ugyanazt tapasztaltam.Gyorsabb volt a verdám...úgyhogy jól el szórakoztam.
Újra közeledtem, de most nem mögötte mentem hanem balra tőle a belső pályrészen...a lassuló gyorsulást nem tapasztaltam hanem 336-tal mentem el melletük...simán
Néhányszor még kipróbáltam és rájöttem hogy az ilyen sebbeségű szélterelős verdák mögött (de nem közvetlen mögöttük) turbulens áramlás keletkezhet és az vágódik az autómnak és lassít...nem hittem volna hogy ez is benne van a progiban.
Kipróbáltam lassabb utcai verdákkal...de itt a lassulás nem volt megfigyelhető 160-200 körüli tempónál...csak az hogy szélárnyékban autózva jobban gyorsult a verda....és onnan kilépve lehet előzni. Mondjuk ezt már előtte is tudtam és tapasztaltam a GT3ban...
És a szokásos...
Toyota RSC...(ingame)

Toyota RSC...(in real life)