Codename: Panzers - Phase One
  • Rusy
    hát nemtom clone cd? nem alcohol?

bazza lentebb említi hogy az orosz és amcsi küldik nehezebbek, namármost egy pár dolgot visszaszívok, amit írtam lentebb, pl gyalogosok erőssége, mostmár kezd kialakulni a kép, a német kampányt végigtoltam szinte veszteség nélkül, talán 2 egységem halt meg, a gyalogosok brutál erősek, namármost az oroszok 6-os küldijénél vagyok, de jelentem gyalogosokkal esélytelen megcsinálni, simán szarrálövi vagy tank vagy löveg mostmár csak tankkal megyek, gyalogosom alig van, tehát szerintem úgy van megcsinálva a dolog, hogy a 3 kampány egy nagy kampány, és az oroszok felénél vagyok kb a játék felénél, kezd bedurvulni, tekinthetjük bemelegítésnek, meg egy csomó dolog megváltozott, nemtom mintha más játékkal jáccanék, mintha az orosz gyalogosok sokkal gyengébbek lennének mint a németek nemtom, de mind a kettőt normálon nyomtam, lehet a végére egész pozitív kép fog bennem kialakulni, vagy csak a soldiers miatt tűnt olyan gagyinak? nemtom előtte azt nyomtam 3 napig, bocs ha hosszú voltam, senki ne ítéljen elhamarkodottan, majd a végén...