Öreg nő, nem vén nő
  • ZilogR
    #8
    Ide talán jó lesz, mert ez bizony nosztalgia: van olyan strand, fürdő, ahová kortól függetlenül csak normál testtömeg indexű emberek járhatnak? Én nulla sportolással leéltem a fél életemet, nem híztam el és nem vagyok cérnaf@szú sem, de ezen a nyáron strandról strandra jártunk és rohadtul kiábrándító, hogy egy jó csajt se tud az ember megnézni. Srácokból még akad sportosabb, de nem őket akarnám nézegetni, ha nem baj. De a lomhán löttyenő zsíros comboktól, fittyedő hasaktól már minden bajom van és ez huszonévtől hatvan-x-ig így megy.
    Egy olasz polgármester csinált ilyet, hogy a partra kizavarta az önkormányzati fogdmegeket, hogy mérjék végig a nőket és aki nem volt a 90-60-90 környékén, azt elhajtották a picsába. Többet ér az a turista, aki biztos jó látványt kap, mint a zsíros vagy épp gebe sértődése, akit elhajtottak.

    Hogy a fenti miatt suttyó paraszt lennék? Hát nem, az emberi test szépsége jár mindenkinek - vagy mint sportolással megtartott saját szép test vagy mint a környezetedben látott. És nem fiatalokra gondolok, csak a természetesen egészséges testre. Látok jópár 40/50-est, akik verik a mostani huszon csajokat.