• Pöty
    Igazából nem terveztem hozzászólni a topichoz csak pár dolgot megemlítenék. Illetve felteszek pár kérdést sztavrosznak.

1. Mondd meg nekem hogy a komoly intel procik menyi hőt termelnek Watt-ban! És hogy mennyivel többet termel az AMD mondjuk azonos órajelen (persze itt órajelben egyenértékű P4-gyel hasonlitva mondjuk 2GHZ-re)(maradjunk csak az órajelnél hogy nehogy magömlésed legyen a teljesitményjelölés miatt).

Ha a te tyúkszaros agyadban lenne kis IQ (nem flame-elni akarok csak szánalmas vagy, elavult procikkal nyomod itt a példabeszédet mikor azt se tudod mi van ma vagy mit hoz a jövő!).

Szerinted mit könnyebb hűteni X-hőt (amiről azt se tudod mennyi!!) adott kersztmetszeten vagy Y hőt (amiről szintén fogalmad sincs mennyi) 3-ad akkora keresztmetszeten? Mellesleg tuning P4-hez biztos nem kell drága hűtő...

2. szerinted mekkora FSB-vel megy majd a Hammer és valyon miért épp 800-ra húzott az intel?

3. Te az ilyen mocskos cégekre élvezel? Meg az AMD marketingtevékenységét fikázod mikor nem látod mi van a saját házad tályán???

JA annyit hogy én azt veszem ami jobb és ha a P4-lesz jobb ujra intelt procit fogok vásárolni. Ilyen egyszerű! Fél év múlva találkozunk, nyomhatod a szaros szövegedet és ha az intel lesz jobb akkor megyünk és megvesszük a P4-et. Cső!

Ja anyázhatsz, nem süllyedek odáig de melepődnék ha válaszolnál a fenti kérdésekre. Nem irlak le csak nem hiszem hogy gyűszűnyit is képben lennél...