Monitor nem kapcsol be...
  • Jagumo
    Hello

Lenne egy olyan problémám, hogy nem akar elindulni a gépem. 2 hete apu keltett arre hogy nem elindítja a gépet és nem kap jelet a monitor (ugye nem kék a picit led hanem sárga az én esetemben) Mondom majd megjavul egy óra múlva felkeltem nekem bekapcsolt. Aztán pár napja megint előjött ugyan ez a hiba kikapcsoltam bekapcsoltam ment. Ma pedig már odaáig jutott, hogy lefagyott a gép pedig csak böngésztem (sose fagyott eddig le) kikapcsoltam pihent pár órát aztán működött. Majd mitad isten megint lefagyott és most nem indul gondolom itt már valami probléma van.

Gondolkoztam azon mi lehet. A táp igaz régi 400W-os de amiatt nem hinném. 4 giga ddr2-es geil 887-es ram van benne asszem ha a ram a baja akkor sípol. A proci egy amd atlon 64 6000+ jópárszor felmeléegedett már (most mikor legutóbb lefagyott full forró volt a hűtő... pedig a ventillátor megy) . Winyó 4-5 éves WD lassú picit de amiatt se hinném, hogy lefagyna a gép. VGA a helyén van normálisan 9400GT.

Előbb én winyóra tippeltem de picit tartok attól hogy a proci a a gond... vagy csak hűtés? aki tud segíteni megköszönném.