Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Borg
    Én egyébként azt sem értem, hogy te milyen "fejlettebb" dolgokról beszélsz az FX kapcsán? Sorold már fel őket, mert nem vágom, mi is lenne az amitől aztán überütős kártya lesz...

Hameg a 128bites memóriavezérlő hátrányaival nem vagy tisztában, akkor szakmailag (már bocs de) megkérdőjelezném a felkészültségedet. Ehhez nem bizonyitékok, meg tesztek kellenek, hogy az ember felfogja hogy a 256bites adatbusz gyorsabb, mint a 128as.

Ugyanigy a pipelineonkénti TMU-k, ha 1-1 van, 8pipelinera, az 8 textúrát jelent ciklusonként, hameg 2-2 az 16ot. Nem tudom mit nem lehet felfogni ezeken a különbségeken.

Az meg hogy az nvidia kit meg mennyire pénzel le, az sosem volt kérdéses. Ahogy pl a comanche 4 készitőit is lefizették, úgy a madoniont (futuremark) stb stb.

És ne gondold, hogy ne lennének annyira hülyék, hogy ha ennyi pénz adnak egy fejlesztő csapatnak, hogy jobban menjen nvidián, az nem azt fogja magával vonni, hogy akkor már ATIn menjen is _szarabbul_, ne csak nvidián jobban.

De pl az utóbbi időben elég rendesen elhúzott az ati ilyen téren is, a 9700PROval csaknem fél éve uralja a piacot, mutathatnak az nvidia eladási mutatói akármit. Ugyanugy ahogy a divx codecbe is beépitik a fullstream támogatást, ugyanigy rengeteg más program is készül, aminek már nem az nvidia standard. Vagy vedd csak alapul azokat a gyártókat, akik az utóbbi 6 hónapban elpártoltak az nvidiától, mert nem 1 volt...

Szal egyátalán nem erről van szó, hogy pénzügy, meg eladás, meg megkenés, hanem a hardveres fejlettségről. Neked meg láthatóan nehézségeid vannak az egyértelmű következtetések levonásában...