Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Cvd #399 Ez meg szép is meg hosszú is, de nem érsz vele semmit. Egy pár dologban írsz igaz dolgokat (pl. ár, gyártási nehézségek), csak azokkal soha nem is vitatkoztam, mert megvan a hátterük. Viszont marad egy halom dolog, amit még mindig nem tudsz bizonyítani. Ha van forrásod, akkor csak simán bemásolod és meg is van oldva, azonnal leszállok a témáról. De gyanítom hogy nincs..
"mert cvd barátunkkal szemben, nem csak a gef3 meg a doom3ról tudok linkeket adni)" - Akkor lássuk őket. Pl. honnan az info, hogy az R350 fejlettebb az FX-nél? Honnan az info, hogy az FX a 128 bites memóriabusz miatt lassabb lesz?
"És most ha kérhetnélek, az eddigiek fényében, kimélj meg minket a további gef3 és doom3 dolgaidtól, amiknek semmi közük a témához." - "Persze csak mellékes dolog, ez olyan mint ahogy az általam FXel kapcsolatban felsorolt tényekre a doomIIImal meg a geforce3mal vágtál vissza mindig, amiknek semmi köze a témához." - Kicsit kopik az emlékezeted. De sebaj, felfrissítem: TE jöttél azzal, hogy a Doom3 motor R300-on készült. Vagyis TE voltál, aki hamarabb említetted a dolgot. Erre én bebizonyítottam, hogy már jóval előtte is nagyrészt készen volt, de soha sem említettem vele kapcsolatban az FX-et, ezt te találtad ki, és még mindig nem bizonyítottad az állításodat.
"Több regiszter, több utasitáskészlet, mind parasztvakitás. Ezek egyikse sem eredményez feltétlenül és minden szituációban teljesitmény növekedést, és ezzel tisztában van mindenki, aki kicsit is konyit a RISC/CISC procik működéséhez, felhasználási területeihez. " - Ja, de rendesen használva meg simán gyorsabb. Amit leírtál, többek között erről szól a számítástechnika fejlődése, de te csak fikázd.
"Fejlettebb PS és VS? Mi a francnak? Ha valaki nem lenne tisztában vele (úgymint cvd), még a DX8-as PS és VSt sem használják ki a játékok" - Egy valamit felejtesz el. Azt hogy ezek a plusz dolgok mennyire lesznek kihasználva, nem te döntöd el már a kártya megjelenése előtt. Még csak az se, hogy nincsennek támogatva DX-oldalról. Egy dolog dönti el, a pénz. Ha fizetnek a játékkészítőknek, akkor ki fogják használni. Márpedig az nVidiánál erre (is) van pénz. És ameddig a legjobb játékok nagy részét nyomja pénzzel a cég, addig lehet fejlettebb ATI kártyád, akkor is gyorsabb/stabilab lesz egy nVidia a játékban. Ez utóbbi nem túl tisztességes, viszont én meg hülye lennék ezzel szembemenni.:)