Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Borg #2256 Uhum, akkor ugyanott vagyunk ahol a part szakad. Szerinted még mindig én vagyok a hibás azért, hogy az nvidia nincs túl rózsás helyzetben mostanában. HA NINCS POZITIV HIR RÓLA, NEM IS TUDOK POZITIVAT BERAKNI. Tudod? Ennnyire egyszerű. De egész nyugodtan tehetsz valamit te is a topicért, az örökös NULLA tartalmú kötözködésed helyett, ugye.
Persze, most lehet jönni megint azzal, hogy nincs köze a valós játékokhoz, meg azzal, hogy nem adnak az eredményeire. Érdekes módon minden oldal használta a tesztjeihez, de MINDEZEK ellenére mégis CSAL BENNE AZ NVIDIA. Hiába próbálsz megint mellébeszélni, mitsem változtat a tényen, ami szóban van.
Igen persze, 3.4es béta, csak úgy mint az összes béta driverek mindig elérhetőek bizonyos helyekről mielött megjelennek.
Komolyan mondom, igencsak gyenge volt azt állitani hogy ATI adta a kezükbe a teszteléshez... Ennek ellenére, szerinted mivel kellett volna teszteljenek egy kártyát, amihez nincs driver support még? Ugyanis a cat3.2 nem támogatja a 256os radeon9800at még. Szal megint melléfogtál.
Másrészt, magyarázd el nyugodtan, hogy miért is veszi ki carmack az összes render pathet a doom3ból, ha ennyire okos vagy. Kiváncsian várom, hogy az Ő nyilatkozatát hova ferdited el. Mert ezt sem én találtam ki, akármennyire is szereted igy beállitani a dolgokat.
Igy utólag megjegyezném, hogy ha ELOLVASNÁD amit irtam, pont azért irtam a béta drivereket, mert MIND2 kártyát olyannal tesztelték. Ezt persze te rögtön elferditetted úgy, mintha azt állitottam volna, hogy csak ATI oldalról volt inkonzekvens a teszt.
Abbahagyhatnád már végre a gebeszkedést, már csak saját magad miatt is. Vedd észre hogy a szemellenző nem ezen az oldalon van. Egyre gyengébb érvekkel próbálsz csak ferditeni azon amit beollózok ide, vedd észre hogy egyedül neked nem tiszta, hogy mi miről szól itt.