Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Cvd #2254 "Right. Mivel nem irom le lépten nyomon a GeforceFXek erényeit, hanem (nem is tudom miért) mindig csak a gondok jönnek elő velük, ezért elvakult vagyok. Jó a logikád." - Kösz, a logikámmal sohasem volt gond. Megint csak felesleges akármit állítanod, aki olvass a fórumot az tudja mi a helyzet. Egyetlen pozitív hírt se szúrtál be még ide Nvidia oldalról, csak és kizárólag negatívakat. Illetve egy-két esetben nyomtál be pozitívat is, de azt még abban a hozzászólásban szétfikáztad. ATI oldalról még csak és kizárólag pozitívumokat szúrsz be ide (holott sokszor nem itt lenne a helyük). Neked csak fekete (nVidia) vagy fehér (ATI) létezik. Ez nem is baj egy gyereknél, de idővel illik kinőni. Nálad ez még várat magára.
"A licensz jogról meg annyit, hogy az nvidia nem véletlenül nem kapott debugger verziót, szimplán azért, mert nem volt hajlandó részt venni a fejlesztési munkálatokban, vajonmiért ugye, (találgatás:) nincs ütős DX9 megoldásuk, igy jobb volt nekik ezen a téren nem belefolyni a dolgokba. " - Vagy meg rájöttek menet közben arra, amire mindenki más is a megjelenés után: Minimális köze van csak a tesztnek a valódi jelenlegi és a jövőbeni játékokhoz, így nem is tükrözi azok ilyenirányú teljesítményét, akkor meg minek pénzelni? A gyakorlat őket igazolta, sehol sem szokás igazán adni a 03 eredményére, sőt sok helyen egyáltalán nem is használják tesztelésre. Ez persze találgatás, de legalább tényeken alapszik, és nem állítom be az egészet tényként mint te a te verziódat.
"Másrészt, az etech tesztjeiben egyátalán nem olyan rózsás az eredmény az 5900 javára, mint a BÉTA, BUGOS, KI NEM ADOTT, 3.4 DRIVERREL készült anandtech tesztben, AMIRE TE MÉG MINDIG MINDENT ALAPOZOL, UGYE." - Jól van, akkor az igazság: Addig ugye nem terjedt a figyelmed, hogy megnézd, a te drágalátos Etech-ed milyen driverrel próbálta az 5900-at? Ja hogy valszeg még egyáltalán nincs is hozzá rendes támogatás, hisz nincs a piacon? Így ugye be kell érni a jelenlegi legújabb Detonatorral, ami vagy kezeli NV35-ként, vagy csak NV30-ként. De még ezt se tudni, mert ugye az Etech meg el se árulta hogy mivel tesztelt. Tudva hogy hova húznak, egyáltalán nem lepődnék meg ha jópár hónapos drivert használtak volna. Namost akkor 1-1. Másrészt a Cat3.4-et az ATI adta önként, tudva hogy teszteléshez kell. Az Anandtech csak használta amit kapott. Akkor itt az ideje hogy fikázd az ATI-t, amiért béta driverekkel tesztelteti a kártyáját... Újabb gratula neked.:) Habár ezek után nyilvánvaló, hogy még meg se nézted ezt a két tesztet se rendesen, hisz akkor mindkét dologról tudnál. Ezeket én tudom, és szerinted az én tapasztalatom nulla. Akkor logikus következtetés hogy te minuszban vagy keményen...