Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Borg #2248 Right. Mivel nem irom le lépten nyomon a GeforceFXek erényeit, hanem (nem is tudom miért) mindig csak a gondok jönnek elő velük, ezért elvakult vagyok. Jó a logikád.
3dmark03: Én nem szaladtam át semmin. Beidéztem ami a botrány tárgya. Azt remélem még te sem feltételezed (ennyit kinézek belőled), hogy mindezt driver bug okozná. Ennyit leszögezhetünk asszem, hogy akármilyen elven is, de célzott csalásról van szó.
A másik meg, hogy arra is oda van leirva a magyarázad, hogy miért van sky, és háttér a tesztekben, ha jól emléxem úgy magyarázzák, hogy azokat a scene előre rendereli le, utána az objektumokat.
A licensz jogról meg annyit, hogy az nvidia nem véletlenül nem kapott debugger verziót, szimplán azért, mert nem volt hajlandó részt venni a fejlesztési munkálatokban, vajonmiért ugye, (találgatás:) nincs ütős DX9 megoldásuk, igy jobb volt nekik ezen a téren nem belefolyni a dolgokba. Cserébe inkább elhitették a néppel, hogy emiatt nincs fogalmuk a 3dmark működéséről, igy senki nem feltételezné róluk a csalást (!), nem beszélve arról, hogy még mindig ott a fekete doboz módszer, amivel forrás hiján is megcsinálhatták a csalást a 03hoz. EZ UGYANÚGY LEHETSÉGES, mint a te verziód.
Másrészt, az etech tesztjeiben egyátalán nem olyan rózsás az eredmény az 5900 javára, mint a BÉTA, BUGOS, KI NEM ADOTT, 3.4 DRIVERREL készült anandtech tesztben, AMIRE TE MÉG MINDIG MINDENT ALAPOZOL, UGYE.
Magyarán még mindig NULLA összehasonlitási alapod van, amire fel kijelenthetnéd, hogy a játékokban gyorsabb akár csak 1FPSel is az 5900.
Mert e felett ugye szép csendben esliklottál, holott te magad hivtad fel a driverekre a figyelmet.